nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:

Els nostres lectors consideren que Catalunya serà independent

Imatge d'una manifestació de la Diada de Catalunya.

dBalears/Arxiu

Clara majoria a favor del 'Sí' a la independència. El 65.94% dels lectors que han participat en la nostra enquesta considera que Catalunya serà independent perquè 'així ho vol la majoria de catalans i els polítics hauran après les lliçons d'aquests darrers anys'.

A més, 25.1% considera que Catalunya sí que serà independent 'però només perquè Espanya s'autodestruirà'.

Per contra, el 3.84% ha considerat que mai aconseguirà la independència i el 5.12% ha optat per l'opció que 'en poc temps es capgirarà la tendència i la majoria de catalans serà contrària' a la independència.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa dervers d'un any

@balearium i @ ¿?, Tal i com ho han dit i repetit des de'l president Torra fins als presos politics, HO TORNAREM A FER... entesos? Ni oblit ni perdó. Amb espanya és perdre el temps i ja no estem per més romanços.
VISCA LA REPUBLICA QUE VOLEM :
Una nova República per aprofondir en la democràcia.
Una nova economia per un nou País

Valoració:5menosmas
Per ¿?, fa dervers d'un any

¿Quins lectors?. ¿30, 40, 50 o 69?.

Valoració:-7menosmas
Per teresa, fa dervers d'un any

Els catalans han començat la seva revolta a temps, els balears no tenim tanta sort, entre que som minoria(de "balears", catalanoparlants, independentistes)i que la majoria(m'hi incloc) estam empardalats desapareixerem del mapa abans que poguem fer el primer crit...

Valoració:7menosmas
Per Balearium, fa dervers d'un any

Pues vais listos...

Valoració:-12menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Quan Catalunya esdevingui independent, a les Balears s'obriràn molts ulls, que ara encara estàn indecisos. Però la lluita dels unionistes setrà ferotge com ho és ara a Catyalunya. El cas és que nosaltres estem totalment decidits i ja no hi ha marxa enrera. Ni oblit ni perdó : República

Valoració:17menosmas
Per Lluís, fa dervers d'un any

Aquesta enquesta és molt reveladora, i ara només ens queda desitjar que ho poguem veure i celebrar-ho amb una copa de cava que segurament en quedaran moltes per vendre amb el boicot que ens faran els espanyols després de la independència.

Valoració:15menosmas
Per Per al seu interès, fa dervers d'un any

Sens dubte!
Els espanyols intel·ligents haurien d´acceptar-ho com més aviat millor i quedar davant el lmón com a persones encara que fos per egoisme.

Valoració:13menosmas
Per Vola alt. Catalunya, fa dervers d'un any

Catalunya sera independent, però les Illes Balears amb tant gonelles locals, que demanen perdó per ser balears, i tan de forasters i estrangers que tracten a la gent local que no s'empegaeix de ser ho, com si fóssin animals amb sarna i carregats de puces, que arruixen dels seus negocis i malgrat la deva violència i racisme, son els que gaudeixen de la protecció policial i d'institucions estatals, donat
el nul respecte i amor que li tenena aquests que se volen fer els amos, a la terra a la que consideren com una mina d'on s'extreu tot i llavors s'abandona, acabaran essent unes runes abandonades i sense cap interes, enmig de la mar.
M'en alegro pels catalans, ja que noltros estam condemnats.

Valoració:10menosmas
Per observer, fa dervers d'un any

EspaÑa no té ni tendrà arguments per a mantenir-se democràtica abolint el franquisme, la corrupció ni el viure competitivament. Això és el mínim que li demana Catalunya. Com que EspaÑa és incapaç d´aconseguir aquestes fites, per això crec que Catalunya serà independent.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris