nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El carrer Blanquerna celebra el Dia del Medi Ambient

Imatge de la celebració del Dia del Medi Ambient al carrer Blanquerna de Palma.

Ajuntament de Palma

L'Ajuntament de Palma i Emaya col·labora amb l'Associació de Veïns de Santa Pagesa per a celebrar aquest dissabte el Dia del Medi Ambient al carrer Blanquerna, que enguany registra un rècord de participació amb 58 entitats i més de 30 activitats.

Des del consistori, han explicat que es tracta de la setena edició d'aquesta celebració, ja consolidada i «tot un referent» en la celebració d'aquest dia mundial i en la difusió d'iniciatives, entitats i productes sobre el medi ambient.

Cort ha assenyalat que aquesta celebració compta «any rere any» amb «una molt bona acollida» per part els veïns i molta participació de tota la ciutat. «És un dels principals esdeveniments de caràcter ambiental de Palma», han assegurat.

En concret, l'Ajuntament de Palma i Emaya col·laboren en aquest acte, en tasques organitzatives, de difusió, aparcament per als participants, entre altres. Així mateix, hi haurà paradetes informatives i activitats de les àrees d'Ecologia, Mobilitat i d'Emaya.

No obstant això, Cort ha volgut remarcar que el dia «no seria possible» sense l'impuls de l'Associació de Veïns de Santa Pagesa, responsable de l'organització.

Segons han destacat, han aconseguit unir a entitats ecologistes, veïnals, institucions, artesans i empreses, així com activitats per a donar a conèixer temes relacionats amb el medi ambient i les bones pràctiques ambientals. Entre altres activitats, se celebraran tallers de reciclatge, mercat de segona mà, bicicletada, jocs, contacontes, teatre i música.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris