algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Torna el Concurs del millor pa moreno de Mallorca

Més de vint forners professionals de Mallorca competiran a Campos el dissabte 11 i el diumenbge 12 de maig per veure qui fa el millor pa moreno de 2019.

Després de l’èxit de l’edició anterior, el dissabte 11 de maig els forns de l’illa tornen a dur
els seus pans a Campos per a participar en una nova edició de 'Cercam un bon pa moreno' que organitza PAPAPA de l’Ajuntament de Campos amb el suport de l’Associació de Forners i Pastissers de Mallorca i Pa d’aquí.

El jurat està format pels professionals:
-Xisco Moranta: forner jubilat i referent pels forners
-Antoni Contreras: expert gastronòmic
-Salvador Maura: professor de forneria de l’IES Josep Sureda i Blanes
-Joan Segura: forner jubilat i referent pels forners

El jurat haurà de puntuar cada un dels pans seguint les fulles de tast que se’ls proporcionarà i guanyarà el pa que tengui una millor puntuació. Els pans seran presentats al jurat de forma anònima de manera que només l'organització podrà identificar numèricament a quin establiment pertany cada pa.

Criteris de valoració
El jurat disposarà d’un full de valoració dels pans i l'organització s’encarregarà de recollir-los, calcular puntuacions i confirmar quins són els cinc pans que tenen major
puntuació i per tant estan seleccionats per a la final.

El dia de la fira PAPAPA el jurat tornarà a valorar la qualitat dels cinc pans finalistes per a confirmar quin consideren que és el millor pa.

Premi
Distinció gràfica visible al forn més 500 kg de farina per gentilesa de Harinas de Mallorca
S.A.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris