cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
28°

Sus al Saló Nàutic de Palma

Els organitzadors i les autoritats durant l'obertura del Saló Nàutic.

27-04-2019 | CAIB

El Palma International Boat Show ha obert les portes aquest dissabte al recinte firal del Moll Vell de Palma amb una participació rècord d'expositors, amb 270 empreses i 600 embarcacions.

La 36a edició del saló nàutic, organitzat per l'IDI i en col·laboració amb Balearic Yacht Brokers Association (BYBA), compta amb una superfície del recinte firal de 81.400 metres quadrats.

Tal com ha explicat el Govern, tot i comptar amb la mateixa superfície que l'any passat, s'ha incrementat el nombre d'expositors directes gràcies a una reordenació de la superfície. Un 60% dels expositors són empreses de les Illes Balears, un 20% nacionals i el 20% restant són empreses internacionals, un 4% més que l'any anterior, cosa que demostra l'interès que suscita la fira nàutica a l'exterior.

L'obertura de la fira nàutica ha comptat amb la presència del conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela; el director general de Política Industrial, Manel Porras; la directora gerent de l'IDI, Núria Hinojosa; el director del saló nàutic, Chema Sans; el president de l'Associació d'Empreses Nàutiques de les Illes Balears (AENIB), Jaume Vaquer, i el president de l'Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual.

El conseller Negueruela ha destacat que «és un dels principals salons nàutics de la Mediterrània, amb una posició cada vegada més gran». A més, ha afegit que «és un gran aparador, no només per als vaixells que hi ha exposats sinó també per a les empreses del sector, i una aposta del Govern per a la indústria en el món de la nàutica».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris