nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
18°

Sus al Saló Nàutic de Palma

Els organitzadors i les autoritats durant l'obertura del Saló Nàutic.

CAIB

El Palma International Boat Show ha obert les portes aquest dissabte al recinte firal del Moll Vell de Palma amb una participació rècord d'expositors, amb 270 empreses i 600 embarcacions.

La 36a edició del saló nàutic, organitzat per l'IDI i en col·laboració amb Balearic Yacht Brokers Association (BYBA), compta amb una superfície del recinte firal de 81.400 metres quadrats.

Tal com ha explicat el Govern, tot i comptar amb la mateixa superfície que l'any passat, s'ha incrementat el nombre d'expositors directes gràcies a una reordenació de la superfície. Un 60% dels expositors són empreses de les Illes Balears, un 20% nacionals i el 20% restant són empreses internacionals, un 4% més que l'any anterior, cosa que demostra l'interès que suscita la fira nàutica a l'exterior.

L'obertura de la fira nàutica ha comptat amb la presència del conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela; el director general de Política Industrial, Manel Porras; la directora gerent de l'IDI, Núria Hinojosa; el director del saló nàutic, Chema Sans; el president de l'Associació d'Empreses Nàutiques de les Illes Balears (AENIB), Jaume Vaquer, i el president de l'Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual.

El conseller Negueruela ha destacat que «és un dels principals salons nàutics de la Mediterrània, amb una posició cada vegada més gran». A més, ha afegit que «és un gran aparador, no només per als vaixells que hi ha exposats sinó també per a les empreses del sector, i una aposta del Govern per a la indústria en el món de la nàutica».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris