cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
18°

Tres alumnes d'FP de les Illes obtenen medalles de plata i de bronze als Spainskills

Tres alumnes d'FP de les Illes obtenen medalles de plata i de bronze als Spainskills.

CAIB

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda, ha acompanyat als alumnes i docents de Balears que aquests dies han participat en el campionat de Formació Professional Spainskills a Madrid. Les proves s'han celebrat de dimecres 27 a divendres 29 de març al recinte firal IFEMA de Madrid i dels 16 alumnes de les Balears que se seleccionaren per a la fase estatal, 3 han aconseguit medalla.

Concretament els alumnes guanyadors han estat Miquel Àngel Núñez i Carles Llorens Pena del CIFP Joan Taix que han aconseguit la Medalla de Plata a l'skill de Jardineria Paisatgística. L'alumna Alberto García Jiménez, de l'IES Juníper Serra ha guanyat la Medalla de Bronze a l'skill de Carrosseria.

Aquests alumnes varen ser els guanyadors de les seves modalitats als Balearskills que varen tenir lloc el passat mes de novembre a Palma i que varen comptar amb la participació de 72 alumnes provinents de 27 centres. Cal tenir en compte que en aquesta edició el número d'skills ha augmentat en dues modalitats passant de 13 a 15.

Aquestes competicions, de caràcter estrictament competencial, es basen en la resolució de diferents pràctiques on es posen a prova els coneixements i les destreses dels estudiants en diferents modalitats professionals. Els jurats, presents durant el desenvolupament de tota la competició, valoren no només el resultat final, sinó també les habilitats dels participants en l'execució i el desenvolupament dels projectes, de tal manera que provoca també un aprenentatge per als participants.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris