cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

La Plataforma per la Llengua inicia una campanya de micromecenatge per a fer possible l'Apparella't

La Plataforma per la Llengua inicia una campanya de micromecenatge per a fer possible l'Apparella't, la nova aplicació mòbil que vol aconseguir promoure l'ús de la llengua catalana arreu del món gràcies a la creació de parelles lingüístiques.

Què és l'Apparella't? És una aplicació creada per la Plataforma per la Llengua que vol facilitar la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Una eina que permetrà a tots els participants cercar la seva parella lingüística amb un sol clic. El geolocalitzador de l'aplicació ajudarà a trobar, de manera ràpida i àgil, els participants més propers. Un cop 'apparellats' podran quedar a través del xat de l'aplicació per a iniciar les seves trobades per parlar en català. L'Apparella't es podrà fer servir arreu del món, siguis d'on siguis, tindràs l'oportunitat de practicar el teu català amb una parella lingüística!

Com ho podem aconseguir? Tota ajuda és un pas més perquè l'aplicació resulti en èxit, i tothom pot ajudar mitjançant un microdonatiu. «Pots escollir amb quina quantitat ens ajudes. Nosaltres te'n proposem tres opcions, totes amb una recompensa inclosa perquè portis l'Apparella't amb tu i ens ajudis a donar-la a conèixer:»

Tots els donatius: El vostre nom apareixerà al web de l'app com a mecenes del projecte
30 - 59 €: La bossa de roba "Apparella't"
60 - 89 €: La llibreta "Apparella't" + la bossa de roba "Apparella't"
90 € o més: La llibreta "Apparella't" + la bossa de roba "Apparella't" + la samarreta "Apparella't"

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris