nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
19°

El Consell de Mallorca estrena nova web .cat

El Consell de Mallorca estrena nova pàgina web, un projecte transversal que té l’objectiu primer d’apropar la institució a la ciutadania. Així, ha passat de ser www.conselldemallorca.net a www.conselldemallorca.cat.

El projecte de la nova web implica un canvi tant de disseny com d’estratègia de continguts. La societat reclama instruments ràpids amb continguts actualitzats i molt visuals. Per aquest motiu, s’ha optat per donar un gir a l’eina web del Consell, dotant-la d’una nova estructura i distribució dels continguts, perquè es trobin intuïtivament. En definitiva, s’ha intentat posar la mirada en l’usuari final: la ciutadania.

«Aquesta mirada cap a la ciutadania ens ha conduit cap a una ordenació diferent dels continguts, per temes i àrees temàtiques (Ciutadania i serveis públics, Cultura i patrimoni, Esports i joventut, Economia i treball, Medi Ambient i Urbanisme i Territori) també a la creació de criteris corporatius per seleccionar els temes que esdevenen en microllocs per la seva entitat i rellevància (Caminsdepedra, Joventut, Bombers, Smart Mallorca, etc.) , així com a l’hora de publicar els articles de nova creació», han explicat.

Tot això, sense obviar l’usuari intern, que comptarà amb una nova eina, moderna i àgil, i amb la formació i el seguiment necessari perquè la transició sigui el més còmoda possible.

Es tracta d’una transformació de la web del Consell en una eina activa de comunicació, d’informació i de servei, de la qual es vol destacar la usabilitat i adaptabilitat a qualsevol dispositiu electrònic, així com l’adequació a la normativa d’accessibilitat vigent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris