cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
28°

El centre 'Flassaders' inaugura dilluns a Palma un cicle sobre la renda bàsica

El centre 'Flassaders' inaugura dilluns un cicle sobre la renda bàsica.

15-09-2018 | Centre Flassaders

El centre 'Flassaders' inaugura, aquest dilluns 17 de setembre, un cicle en el qual s'impartiran diverses conferències i activitats sobre la renda bàsica com a dret a l'existència material. Ho organitza el Grup Renda Bàsica Balears i en ell col·labora l'Ajuntament de Palma.

La primera sessió del cicle serà el mateix dia 17 a les 19.00 hores al centre 'Flassaders' amb una conferència a càrrec de Julen Bollaín, membre de la junta directiva de Xarxa Renda Bàsica i de Basic Income Earth Network (BEN), i parlamentari d'Elkarrekin-Podemos.

Li seguiran un total de tres xerrades (11, 16 i 23 d'octubre a les 19.00 hores) en els casals de barri de Sa Calatrava, Sa Garriga i Son Gotleu. El títol d'aquestes xerrades és 'Què és la Renda Bàsica?' i les impartiran membres del Grup Renda Bàsica Balears.

El cicle d'activitats es tancarà el pròxim 6 de novembre amb una taula rodona amb el títol 'Una Renda Bàsica incondicional podria ajudar a les dones a sortir d'una relació de violència de gènere?'.

El Grup Renda Bàsica, està format per l'Associació Dignitat i Solidaritat (ADIS), ATTAC-Mallorca, Cap Endavant Balears/Plataforma en defensa de les pensions públiques, Col·lectiuAlternatives, Eco-CridaUIB, i les fundacions Darder-Mascaró. 

Segons han recordat aquestes entitats, «la renda bàsica és una proposta d'assignació monetària universal, incondicional, individual, suficient, i complementària a l'Estat del Benestar».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris