cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
13°

'La Nit de la Investigació' omplirà de ciència les Balears

El Govern ha organitzat 'La Nit de la Investigació' amb els centres de recerca de les Balears.

13-09-2018 | CAIB

La Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme organitza 'La Nit de la Investigació' amb els centres de recerca de les Illes Balears. Una iniciativa que se suma a d'altres d'arreu d'Europa.

L'objectiu de la celebració, segons ha donat a conèixer el Govern aquest dissabte, és «apropar la ciència i la recerca a la ciutadania d'una manera lúdica i a través d'un contacte directe amb els experts i les expertes de l'àmbit».

Així, durant les pròximes setmanes, les quatre illes acolliran fins a 18 activitats per a tots els públics relacionades amb la ciència i la recerca. A Menorca la jornada se celebrarà el 21 de setembre a l'Estació Científica Jaume Ferrer de La Mola. El dia 25 es presentarà a Formentera l'estudi de la UIB sobre pol·linitzadors i el 26 s'exposarà a Eivissa la tasca del SOCIB en l'observació dels corrents marins a través dels radars costaners d'Eivissa i Formentera.

A Mallorca 'La Nit de la Investigació' es distribuirà en diferents espais i actes els dies 26, 27 i 28 de setembre. Hi haurà nombroses i nombroses activitats. El govern ha reiterat que totes aquestes activitats són gratuïtes i de lliure accés.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris