nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

San Miguel torna a tenir la web en català després de la petició de la Plataforma per la Llengua

Cerveses San Miguel va eliminar les seves pàgines en català, gallec i basc l'any 2010. La Plataforma per la Llengua i Wiccac, les dues entitats en defensa del català a la xarxa, varen enviar una carta al grup cerveser el març del 2017 reclamant la reincorporació del català en el seu web.

Aquest mes d'agost, tal com ha anunciat el baròmetre de l'ús del català de WICCAC, la pàgina web de San Miguel torna a estar en català després que l'empresa n'hagi traduït el contingut. Es tracta de la darrera gran marca cervesera fabricada a Catalunya que ofereix la seva web en català, igual com fan Moritz i Damm.

El fet de tornar a incorporar el català a la web de San Miguel, a més de respectar els drets lingüístics dels catalanoparlants i oferir-los un tracte igualitari vers altres comunitats lingüístiques, representa un nou element de qualitat i distinció per a la marca. «Encoratgem a Cerveses San Miguel a seguir treballant en aquest sentit, i també l'encoratgem a etiquetar tots els seus productes també en català», ha explicat la Plataforma per la Llengua.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris