cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
29°

La Conselleria de Salut impulsa un espai web per a promocionar una sexualitat saludable

04-09-2018

La Conselleria de Salut ha donat a conèixer aquest dimarts, 4 de setembre, Dia mundial de la salut sexual, la web salutsexual.caib.es, l'objectiu de la qual és promocionar una sexualitat saludable en tots els seus aspectes (identitat sexual i de gènere , eròtica i afectivitat).

Segons han explicat des d'aquest departament del Govern, l'espai ofereix «informació actualitzada i de qualitat» sobre la diversitat sexual, la sexualitat al llarg de la vida, l'eròtica, l'ètica de les relacions, la prevenció de riscos i els drets sexuals.

En concret, la pàgina web va dirigida principalment a professionals de diferents àmbits (salut, docència, educació social, treball social, psicologia...), encara que pot ser d'utilitat per a qualsevol persona que estigui interessada en aquesta qüestió.

Així mateix, pot trobar-se un apartat amb diversos programes educatius com 'Amb tots els sentits', sobre educació afectiva i sexual, o 'Sexe segur i responsable', que incideix en la prevenció.

La web també ofereix fullets sobre VIH, infeccions de transmissió sexual, proves ràpides de detecció del VIH a les oficines de farmàcia i centres d'atenció a les infeccions de transmissió sexual (CAITS), així com mètodes anticonceptius.

De la mateixa manera, inclou un apartat de recursos on pot trobar-normativa, directrius, publicacions, enllaços i recursos d'assessorament sobre salut sexual.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris