cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 15°
16°

El Govern alerta del fet que més de la meitat dels nins d'11 anys ja té mòbil amb internet

El Govern alerta del fet que més de la meitat dels nens d'11 anys ja té mòbil amb internet.

04-08-2018 | E.P.

El Govern, a través de l'Institut Balear de la Família (IBFamilia) ha afirmat aquest dissabte que, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), més de la meitat dels nens d'11 anys ja compta amb el seu primer dispositiu mòbil amb accés a Internet.

Així ho ha assenyalat en un comunicat, en el qual a més ha plantejat algunes normes d'ús segur i responsable dels dispositius mòbils dins del marc «contracte d'ús de pares i fills» que ha presentat l'Institut.

Entre altres aspectes, ha posat com a exemple de responsabilitat el tema de la salut i la seguretat quan els menors «prenen més decisions per si mateixos» ea Internet. En aquest sentit, ha assegurat, es tractaria d'exercir de «pares i tutors legals» i dur a terme un contracte o acords d'ús per exercir aquesta responsabilitat enfront dels fills.

El IBFamilia ha assegurat que l'ús dels dispositius mòbils és una «immensa responsabilitat» i implica «ser conscients de les conseqüències d'un ús inadequat, conèixer els possibles riscos i entendre la importància de la identitat digital».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris