cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
22°

Les Balears participen en la creació de la primera xarxa d'incubadores tecnològiques de l'Euroregió

Les Balears participen en la creació de la primera xarxa d'incubadores tecnològiques de l'Euroregió.

07-07-2018 | CAIB

Les incubadores tecnològiques de Barcelona (Canòdrom BCN), Perpinyà (UPVD IN CUBE – Universitat de Perpignan) i de les Illes Balears (Fundació Bit), representades pels seus respectius directors i presidents, Simón Lee, Fabrice Lorente i Biel Frontera, han signat aquesta setmana un acord per a la creació de la primera xarxa d'incubadores de l'Euroregió.

Aquesta nova cooperació, tal com ha explicat el Govern, té com a objectiu «fomentar l'esperit d'innovació i millorar la visibilitat i l'eficàcia d'aquestes estructures de suport a l'emprenedoria dins l'àrea transfronterera».

Així, segons han assegurat, l'Euroregió es vol posicionar com una àrea forta en innovació i integració social i econòmica del territori, a partir del foment de les habilitats de les regions de Catalunya, les Illes Balears i Occitània i estenent-les a l'àmbit europeu.

A través d'aquesta col·laboració transfronterera i en un context en què cada vegada hi ha més competència entre territoris, les incubadores involucrades compartiran el coneixement i l'experiència de cadascuna en diferents àrees. Les tres entitats signants comparteixen «l'interès de treballar juntes en el desenvolupament de projectes innovadors». Aquesta combinació d'habilitats donarà com a resultat accions conjuntes i una major mobilitat d'idees i professionals.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris