muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Les Balears participen en la creació de la primera xarxa d'incubadores tecnològiques de l'Euroregió

Les Balears participen en la creació de la primera xarxa d'incubadores tecnològiques de l'Euroregió.

CAIB

Les incubadores tecnològiques de Barcelona (Canòdrom BCN), Perpinyà (UPVD IN CUBE – Universitat de Perpignan) i de les Illes Balears (Fundació Bit), representades pels seus respectius directors i presidents, Simón Lee, Fabrice Lorente i Biel Frontera, han signat aquesta setmana un acord per a la creació de la primera xarxa d'incubadores de l'Euroregió.

Aquesta nova cooperació, tal com ha explicat el Govern, té com a objectiu «fomentar l'esperit d'innovació i millorar la visibilitat i l'eficàcia d'aquestes estructures de suport a l'emprenedoria dins l'àrea transfronterera».

Així, segons han assegurat, l'Euroregió es vol posicionar com una àrea forta en innovació i integració social i econòmica del territori, a partir del foment de les habilitats de les regions de Catalunya, les Illes Balears i Occitània i estenent-les a l'àmbit europeu.

A través d'aquesta col·laboració transfronterera i en un context en què cada vegada hi ha més competència entre territoris, les incubadores involucrades compartiran el coneixement i l'experiència de cadascuna en diferents àrees. Les tres entitats signants comparteixen «l'interès de treballar juntes en el desenvolupament de projectes innovadors». Aquesta combinació d'habilitats donarà com a resultat accions conjuntes i una major mobilitat d'idees i professionals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris