cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
29°

Les Balears se sumen a la celebració del Dia Mundial del Comerç Just

Les Illes són la comunitat amb més tendes de comerç just de l'Estat espanyol

Una tenda de productes de comerç just.

12-05-2018 | dBalears/Arxiu

Les Balears s'han unit aquest dissabte a la celebració del Dia Mundial del Comerç Just, una jornada amb la qual les entitats volen «recordar a la ciutadania que un consum responsable pot reduir la pobresa i la desigualtat al món» sota el lema 'Som Comerç Just'.

Les associacions que treballen pel comerç just a Mallorca han organitzat diferents activitats lúdiques i reivindicatives que a Palma, Manacor, Inca, Llucmajor i Bunyola des del 3 i fins al 13 de maig.

L'objectiu és donar a conèixer el comerç just i els seus productes, que «garanteixen unes condicions laborals dignes i segures per als seus productors, el pagament d'un salari adequat», així com igualtat entre homes i dones, la no explotació laboral infantil i la producció a través de tècniques i procediments respectuosos amb l'entorn natural.

Les Balears són la comunitat amb més tendes de comerç just de l'Estat espanyol. Un total de deu entitats, amb els seus respectius punts de venda, treballen pel comerç just a les Illes: Càrites Mallorca, Càrites Menorca, Casal de la Pau-S'Altra Senalla de Manacor, Finestra al Sud d'Inca, Fundació Vicente Ferrer Mallorca, Fundació Vicente Ferrer Menorca, FundacióDeixalles, Oxfam-Intermon, S'Altra Senalla de Palma i Shikamoo de Llucmajor.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris