cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 29°
34°

Sebastià Sagreras sobre la víctima de La Manada: «No veig on va dir 'no'»

27-04-2018

El batle de Campos Sebastià Sagreras (PP) ha assegurat, a través d'un 'debat' a Twitter amb el cap de gabinet de Vicepresidència, Lluís Apesteguia (MÉS), que no veu enlloc on l'al·lota (referint-se a la víctima de les violacions de la Manada) va dir que 'no'.

«Això és el que et deman, on puc veure que ella afirma haver dit 'no'. De la resta, no en filosof. Era per documentar-me, ja que havia entès que deies que ella havia dit 'no'»

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vos queden dos telediaris, fa dervers d'un any

Per la mateixa regla de tres tampoc diu enlloc que va dir «si». El que va dir «si» va ser el civil perque li robassin el movil. Alguns mostren el culet i ni tan sols en deuen ser conscients.

Valoración:10menosmas
Per ml, fa dervers d'un any

DIMITE!!! no tienes derecho a representar a nadie. No tienes respeto por una joven agredida salvajemente por 5 bestias. Pones en duda unos hechos probados y todavia tienes el cinismo de decir que no se lee donde dijo no. Esto es una humillación para todas las mujeres. Tu que eres alcalde deberias conocer los consejos que da la policia ante una agresión: NO PROVOQUES PARA PROTEGER TU INTEGRIDAD FÍSICA. Pero según tú y otros machistas incalificables como tú, si esta agresión es sexual, se tiene que demostrar que te has resistido. DIMITE!!!! ERES UNA VERGUENZA PARA CAMPOS

Valoración:17menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any

Ella ho denuncià. Quina manera més clara de dir que no?

Valoración:10menosmas
Per Estefanía Morales, fa dervers d'un any

Vostè té filles senyor Sebastià? I quina seria la seva opinió si li hagués passat a una filla seva? I si no té filles té nebodes o germanes?

Valoración:15menosmas
Per Ja diràs que no, si ningú ho veu!, fa dervers d'un any

Hi et sanen amb dues pedres, i ningú no ho veu, ho trobaràs bé?

Valoración:11menosmas
Per Pobleret, fa dervers d'un any

L'únic mot que em ve al cap en veure aquestes declaracions és : miserable. Però per qui estam governats?

Valoración:14menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any

Si que una guarda d'animals (la manada) fent lo que feren tots de cop, a una al·lota de 18 anys, deixant-la després allà enterra despullada, i bravejant-ne després pes mòbils com si fos una proesa, aquest batle de Campos no ho veu digne d'esser condemnat com una violació, que Déu me n'alliber de tenir res a veure amb ell.

Valoración:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris