nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
16°

Desenes de professionals de l'educació reben formació sobre diversitat sexual i de gènere

Desenes de professionals de l'educació reben formació sobre diversitat sexual i de gènere.

07-03-2018CAIB

Durant tres dies 40 professionals d'equips directius, orientadors, tutors i membres de les comissions de Convivència de centres educatius de les Illes Balears participen al Centre de Formació de Professorat Jaume Cañellas Mut de Palma d'una formació sobre diversitat sexual i de gènere.

Tal com ha explicat el Govern, una de les finalitats «és la de poder donar una visió positiva del centre educatiu com a eina de millora de la convivència i de treball des del respecte en el present i millorar els processos d'intervenció cap al futur. A la vegada que es donen pautes pràctiques als docents per a la intervenció als centres en diversitat afectiu-sexual».

El curs es desenvolupa en 3 jornades que se celebren els dies, 7, 9 i 10 de març, i consta de ponències explicatives, treball en grup, debat i reflexió. «L'objectiu és el de conèixer els conceptes tècnics i teòrics relacionats amb la Diversitat Sexual, que els professionals puguin adquirir eines per treballar la diversitat sexuals amb els menors, l'aula i les famílies, i treballar els prejudicis propis per actuar de manera més respectuosa i educativa», han assegurat.

Recursos disponibles

En paraules de la directora de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar (Convivèxit) Marta Escoda, formacions com aquesta ens donen «l'oportunitat de conèixer els recursos disponibles a la comunitat autònoma, així com enfocaments innovadors en diversitat sexual de la de mà de referents nacionals com són Melanie Penna i Luis Puche». «A més que ens permet obrir el debat sobre els processos de canvi que s'estan activant actualment en aquesta matèria», ha assegurat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris