nubes rotas
  • Màx: 14°
  • Mín: 13°
14°

Torna la fira gastronòmica 'Arrels'

Després d'una exitosa primera edició, el Departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca ja té dates per la Fira Arrels 2018.

27-01-2018 | Consell de Menorca

Després d'una exitosa primera edició, el Departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca ja té dates per la Fira Arrels 2018. El cap de setmana 14 i 15 d'abril, el recinte firal de Maó obrirà les seves portes per reviure Arrels; la fira de producte local i cuina de l'illa.

Segons ha explicat la institució insular, la Fira Arrels té el propòsit «de mostrar la millor producció artesana i convertir-se en l'àgora de la cuina menorquina. Durant dos dies, Arrels dóna l'oportunitat de tastar i comprar productes de qualitat. Olors, textures i sabors que transporten a la quotidianitat i a l'essència de Menorca».

«Darrere cada expositor de la fira no només s'hi troben els millors productors de l'illa, sinó també un raig d'història i passió per l'ofici i la tradició. Forners, xarcuters, pescadors, formatgers, pastissers, entre molts d'altres, inspiren la dieta i la cuina local, que es nodreixen d'un territori únic; reserva de la biosfera. I a més, fomenten una alimentació que es basa amb productes saludables i de proximitat», ha dit el Consell.

L'edició passada, ha assegurat el Consell, Arrels va aconseguir «transmetre als visitants el bon sabor i la qualitat dels productes menorquins amb la venda de més de 10.000 tiquets de degustació. L'èxit de l'any passat també va ser motiu perquè Arrels protagonitzes titulars de publicacions gastronòmiques especialitzades a escala estatal, com la Guia Repsol o les revistes Cuina, Origen i Vinos y Restaurantes».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris