nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

La Plataforma per la Llengua renova el web sobre jocs i joguines en català

La Plataforma per la Llengua ha renovat el web www.jocsijoguines.cat amb la voluntat de crear un espai més accessible i útil per als usuaris.

El web www.jocsijoguines.cat va néixer el novembre del 2012 amb l'objectiu de potenciar el joc i la joguina en català, que només tenia una presència del 6 % en el sector. Cinc anys després, la presència del català als jocs i joguines ha augmentat lleugerament, però encara se situa en un escàs 8 %. És per aquest motiu que, des de la Plataforma per la Llengua, consideren que aquest web continua sent molt necessari per a poder fomentar la presència de la nostra llengua en l'àmbit del joc i el lleure i sensibilitzar la població sobre la situació discriminatòria que pateixen els nins catalanoparlants.

Després de cinc anys en funcionament, la Plataforma per la Llengua reforça la imatge del web amb l'objectiu de facilitar-ne la navegació als usuaris i en un format adaptable als dispositius mòbils. Al web podem trobar un cercador dels jocs i joguines disponibles en el mercat que incorporen la llengua catalana i un cercador dels fabricants lingüísticament responsables i que incorporen el català en els seus productes.

A més, també hi trobam totes les informacions relacionades amb el Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català (bases, inscripcions, projectes presentats, guanyadors, resums de les edicions anteriors...) i amb la Festa pel Joc i el Lleure en Català, que enguany arribarà a la catorzena edició.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris