nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

'Sa Correguda en Roba Interior' de Bunyola, el videojoc

L’associació Quin Ubiti va presentar l'1 de juliol, durant la celebració de Sant Ubiti, un videojoc creat per iniciativa d’Adrián Riera que plasma l'esperit de la Correguda en Roba Interior de Bunyola. El joc es pot descarregar gratuïtament per a dispositius Android i també es pot jugar a Facebook.

Com recull la revista de Bunyola Es Castellet: «La idea és plasmar en un joc l’esperit de la Correguda que no és altre que córrer pels carrers de Bunyola envoltat d’un ambient festiu, on el principal objectiu consisteix a esquivar a la resta de participants amb la finalitat de beure la major quantitat possible de cervesa», afirma Adrián Riera, que afegeix que «per descomptat, l’associació defensa els valors de responsabilitat i civisme en tots els seus esdeveniments, de manera que la mecànica del joc penalitza els comportaments vandàlics com ara empènyer o molestar la gent gran que el jugador es va trobant pel camí».

El desenvolupament de l’aplicació ha durat prop de tres mesos. El joc compta amb l'adaptació feta Gori Mates de la cançó oficial de la Correguda en Roba Interior, que es va estrenar l'any passat, amb música de Joan Muntaner i lletra d'Eduard Riera i Joan Muntaner i interpretada per Pau Debon, excantant d'Antònia Font.

El videojoc també té com a objectiu promocionar la festa. Quin Ubiti atorgarà un premi al jugador que tengui la major puntuació el dia de la Correguda en Roba Interior d’enguany. Les bases del concurs estan disponibles al web de l’associació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris