cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Agafa força una plataforma que premia les nostres «bones accions»

CiviClub ofereix descomptes i regals a canvi de fer coses positives per a la comunitat

Els regals també es poden bescanviar per accions solidàries.

29-11-2016

Guanyar punts donant sang, sent voluntari de la Creu Roja, fent-se d'una companyia d'energia verda,...I poder bescanviar aquests punts per descomptes i regals? És economia col·laborativa en acció. I és exactament el que proposa la plataforma CiviClub: incentivar la sostenibilitat, la solidaritat i els hàbits saludables, com a principals eixos del civisme. 

CiviClub dóna punts (civis), a través del joc, que després es poden intercanviar per regals cada vegada que feim alguna acció que impacta positivament en el nostre entorn i en les persones.

Entre els regals que podeu aconseguir, n'hi ha també de solidaris com, per exemple, una pastilla potabilitzadora d'aigua per a UNICEF (20 civis) o hores de llum per a ONG's (40 civis).

Segons els creadors del web «no és un club tancat ni exclusiu, sinó que és de tots els que hem decidit entendre que la responsabilitat i el civisme no són una obligació, sinó una oportunitat». 

La plataforma es presenta en català i castellà i poc a poc va ampliant el seu catàleg d'entitats i empreses col·laboradores.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris