algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Les Balears reben 132.000 € en cinquens premis de la Loteria

La Grossa de Nadal ha estat per al número 58268 que s'ha venut a la localitat de Grañen, a Osca

28920

AppleMark

laura pons bedoya

Les Balears han estat agraciades amb uns 132.000 euros en el sorteig de la Loteria de Nadal celebrat avui, sobretot per dos cinquens premis que van caure als números 3.643 i 62.718, ambdós afavorits amb 60.000 euros.

A més, a l'arxipèlag s'han venut dos dècims d'uns altres dos cinquens premis, el 57.038 i el 34.001, que han deixat uns altres sis mil euros per papereta.

El premi més matiner que va correspondre a les Balears va venir de la mà del 3.643, una de les sèries de la qual va ser venuda a Maó.

Segons l'Organització Nacional de Loteria i Apostes de l'Estat, l'administració situada al carrer Bonaire número 6 ha repartit 60.000 euros.

Aquest premi ha estat molt repartit, ja que va ser venut a 63 administracions de loteria repartides per tot l'Estat.

Aquesta mateixa administració de loteria de Maó també ha venut totes les sèries d'un número acabat en 68, que correspon amb l'acabament de la Grossa (58.268), amb un premi de 120 euros al dècim.

El responsable de l'establiment ha manifestat que desconeix qui són els afortunats, ja que poques persones han acudit aquest matí al despatx de loteria.

Els despatxos de loteria de Menorca han venut aquest any dècims per valor de 3,8 milions d'euros en el sorteig de Nadal.

A Eivissa

L'administració de loteria número 1 d'Eivissa, la més antiga de l'illa, ha repartit avui 60.000 euros corresponents a una sèrie del número 62.718 premiat amb un cinquè premi del sorteig de Loteria de Nadal.

"Estam molt contents, ja que és la primera vegada que donam un premi per Nadal", ha explicat Joan Mayans, fill del propietari de l'administració.

Els dècims premiats han estat venuts en l'administració situada al carrer Antoni Palau número 1, de la capital eivissenca, on hi ha uns altres quatre despatxos de loteria. A l'illa hi ha un total de set administracions.

"Molts veïns s'han apropat per felicitar-nos i encara que encara no ha vingut cap afavorit, esperam que vingui per donar-li l'enhorabona", ha dit Mayans.

El bitllet premiat amb els 60.000 euros ha estat venut a la finestreta. El despatx número 1 d'Eivissa ha repartit altres petits premis en altres sorteigs.

A Manacor es va vendre un dècim del cinquè premi que va correspondre al número 57.038, per la qual cosa li ha correspost sis mil euros, el mateix que va ocórrer amb la venda d'un dècim del 34.001 afavorit també amb un cinquè premi, que va ser venut al port de Pollença.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ..., fa mes de 9 anys

És "Tendències", no "Tendéncies".

Valoració:21menosmas
Per Marcel Bonveí, fa mes de 9 anys

Les Illes Balears registren un dèficit fiscal de 3.000 milions d'euros anuals, el 15% del nostra PIB riquesa se'n va a espanya i ja no torna mai més aquí.

http://www.youtube.com/watch?v=rkq4wsV3e_w

Que espanya deixi de robarnos aquesta seria la millor loteria que ens podria tocar als Mallorquins i Mallorquines.

Valoració:2menosmas
Per Kaelus, fa mes de 9 anys

Jo crec que no s'hauria de traduir "La Grossa"...i menys canviar-ho de sexe O_o'

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris