algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
17°

El bany dels Murdoch

El magnat dels mitjans de comunició i la seva esposa, Wendi Deng, es varen refrescar ahir en aigües mallorquines

33262

Amb 80 anys a damunt, Rupert Murdoch demostrà que està en bona forma i nedà fins a la costa.

P.Prieto

Rupert Murdoch, al costat de la seva esposa, Wendi Deng, i de Robert Thomson, director de The World Street Jounal, propietat del magnat de la comunicació, varen passar ahir part del dia a bord del seu iot, el Rosehearty, fondejat a la Costa dels Pins des de dissabte passat. I deim part del dia perquè cap a les 14.00 hores varen abandonar l'embarcació en una zòdiac, que va posar rumb cap a la casa del periodista Pedro J. Ramírez, amb la particularitat que, a meitat de recorregut, Murdoch, de 80 anys, i Wendy, de 42, es tiraren a l'aigua i arribaren fins a la casa nedant.

Reunió a la terrassa

Una vegada allà, i després de conversar una estona a la terrassa, Murdoch i Pedro J. Ramírez es varen banyar en la polèmica piscina, on parlaren durant molta estona. De fet, hi passaren tant de temps que el magnat australià va haver de demanar una gorra visera per cobrir-se el cap dels raigs solars. Imaginam, perquè just vàrem ser testimonis de la conversa en la distància, que tots dos parlaren de manera distesa sobre assumptes relacionats amb la premsa.

De fet, la visita de Rupert Murdoch a la casa dels Ramírez podria estar relacionada amb l'interès que hi ha perquè el magnat australià participi en l'accionariat de l'empresa Unedisa, editora de diaris com el El Mundo i Marca, entre altres capçaleres, i que en l'actualitat pertany al grup italià Rizzoli.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris