algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Debut de Cati Serrà a la 080

La jove de Consell participa per primer cop al saló de la moda de Barcelona

126698

La dissenyadora mallorquina Cati Serrà, davant els seus vestits.

L.Acedo

La vuitena edició de la 080 Barcelona Fashion va arrancar dimarts amb les propostes de la catalana TCN i continua fins demà amb una vintena de desfilades i uns quaranta dissenyadors al showroom, un espai on els creadors mostren el seu art. Un d'aquests és la mallorquina Cati Serrà, que després de participar en tres edicions de Cibeles, es pren un temps per comercialitzar la seva roba, assistir a fires i donar-se a conèixer entre els professionals del sector.

Es tracta de la primera vegada que la jove de Consell és present a la 080 i ho fa amb una trentena de peces per a aquest estiu. "Aquí he duit la sèrie Luca, en la qual destaquen les gases, el cotó i la pell", va assenyalar la creadora illenca davant un jersei de cotó de color blanc i daurat. Les tonalitats coral i turquesa de les peces de la mallorquina traslladen el visitant al fons marí.

En un entorn màgic, el del claustre de l'edifici històric de la Universitat de Barcelona, al bell mig de la ciutat, Cati Serrà imagina com serà la propera col·lecció: "Són necessaris molts de doblers per fer realitat cada disseny, de manera que ara em prendré un temps per moure les peces que ja tenc, però la proposta següent serà donar continuïtat al meu estil, no deixar de crear amb pell, cotó i gases i consolidar una marca pròpia".

Malena Costa

La model alcudienca hi fou un dels rostres més fotografiats. La companya de Carles Puyol és una de les indubtables de la passarel·la.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris