cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Pepes inflables per als soldats de Hitler

El Führer pretenia evitar amb l'ús de 'nines sexuals' que els seus homes contraguessin infeccions si mantenien relacions amb prostitutes franceses

126680

Hitler, aclamat per les tropes en una desfilada pels carrers de Munic el novembre de 1933.

Adolf Hitler va encarregar, durant la Segona Guerra Mundial, milers de pepes inflables per evitar que els seus soldats contraguessin infeccions com la sífilis després de mantenir relacions amb les prostitutes franceses.
Milers de militars nazis moriren d'una classe o una altra de malaltia i el Führer intentà evitar per tots els mitjans que tenia a l'abast la minva de les tropes. Així queda recollit en el llibre El barber de Mussolini, de Graeme Donald, que descobrí de manera casual aquesta curiositat, recollida per la revista Time.

Sífilis

"Investigava i vaig trobar algunes referències sobre pepes inflables per a l'Exèrcit alemany i em vaig assabentar que Hitler era darrere de tot això", assegura l'autor. A parer seu, "hi va haver molts més soldats abatuts per malalties que per les bales. La sífilis va ser un problema del qual Hitler era conscient i, fins i tot, s'afirmava que l'havia patida ell mateix. Aquesta mesura va ser un intent d'aturar la propagació de patologies de transmissió sexual", afegeix.

Es creu que la idea de fabricar "nines del sexe" va sorgir l'any 1940, després que el cap de les SS, Heinrich Himmler, alertàs el dictador que "el perill principal de París és la incontrolada presència de prostitutes que cerquen clients per bars, sales de festes i llocs semblants". Els dissenyadors de les pepes arribaren a demanar a l'actriu hongaresa Kathe von Nagy que els donàs permís per reproduir-hi la seva cara, però ella s'hi negà. En qualsevol cas, sembla que els soldats no veien amb bons ulls el pla i els bombardeigs aliats degueren posar fi a les fàbriques en les quals es creaven les figures inflables.

Plans sorprenents

Aquest projecte és la darrera revelació sobre les estranyes tàctiques emprades pels nazis durant el combat. Parlam de tàctiques entre les quals figurava la que donà a conèixer per maig passat el doctor Jan Bondeson, de la Universitat de Cardiff, que revelà que Hitler havia supervisat un intent de construir un exèrcit de supercans intel·ligents que poguessin llegir i escriure.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris