cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Teddy Bautista presenta la seva renúncia com a president de l'SGAE

126714

Des d'avui, Bautista queda rellegat de totes les seves funcions.

Gustavo Cuevas

El president del consell de direcció de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), Teddy Bautista, ha presentat avui la seva renúncia a la junta directiva d'aquesta entitat, que l'ha rellevat de tots els seus càrrecs.

La Junta ha acceptat la seva renúncia en una reunió feta avui en la qual també s'ha establert una comissió rectora, segons ha explicat al final d'aquesta reunió un dels membres de la directiva, Sabino Méndez.

Tanmateix, no s'ha revelat el nom del president d'aquesta comissió, que serà un "gestor extern i independent amb les màximes gestions executives", i responsable de la investigació interna de l'entitat.

Bautista quedarà, per tant, subjecte a les investigacions en curs, ha explicat Méndez i quant a la comissió rectora la Junta ha decidit que estarà composta per Ernesto Caballero, Àlvaro de Torres, Imanol Uribe, Víctor Manuel i Tomás Marco.

La junta directiva, que es reunia oficialment per primera vegada després de les eleccions del passat 30, ha adoptat les mesures "per un consens ampli" i el seu objectiu és treballar "en la millor solució possible".

Una junta directiva que, malgrat l'Operació Saga que investiga una possible desviació de fons a l'entitat en una trama que podria haver influït en els resultats electorals, segons l'auto del jutge Pablo Ruz de l'Audiència Nacional, ha quedat avui constituïda i està composta per 38 membres elegits.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris