algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

Ortega Cano surt de l'hospital

El torero, que ha de continuar amb les cures i la rehabilitació, donà el condol a la família del difunt i qualificà el succés com “el toro més difícil” de la seva vida

122700

José Ortega Cano rebé el suport d'un nombrós grup de persones.

Juan Ferreras

El torero José Ortega Cano fou donat d'alta ahir de l'hospital Virgen Macarena de Sevilla després de gairebé un mes i mig ingressat per un accident de trànsit que provocà una víctima mortal, Carlos Parra. A la sortida del centre, el torero, que ha de continuar amb les cures i la rehabilitació, donà el condol a la família del difunt i qualificà el succés com "el toro més difícil" de la seva vida. Poc abans de les 14.30 aparegué en cadira de rodes de l'hospital Macarena, demacrat i afectat. En declaracions als mitjans que hi eren presents, qui fou marit de la cantant Rocío Jurado assegurà que estava "molt adolorit i amb poques forces", però tingué paraules d'agraïment per a l'equip mèdic, de traumatologia i de l'UCI de l'hospital. En concret, anomenà el doctor Rovira, la doctora Del Valle i el doctor Arenzana.

D'ells, declarà que "mai no m'hauria imaginat que podia tenir aquest suport, aquest ànim i aquesta força". Així mateix, donà les gràcies als seus familiars, en particular al seu germà i als seus fills. Del primer, destacà que "m'ha demostrat un afecte autèntic en ser aquí nit i dia"; i dels fills, que "amb l'edat que tenen, han demostrat una maduresa que no m'esperava". Les paraules finals foren per a la família del difunt, a qui desitjà "que Déu el tingui en un lloc bo".

En un informe mèdic que es distribuí als mitjans des de l'hospital Macarena, es diu que Ortega Cano presenta una "millora en l'estat clínic", la qual ha motivat la decisió de donar-lo d'alta, tot i que el pacient necessita "continuar amb les cures, la rehabilitació passiva i activa i les revisions periòdiques". L'informe explica que al torero se li han "estabilitzat quirúrgicament dues fractures de fèmur a la cama esquerra, una fractura en el piló tibial esquerre i una fractura en el peroné dret".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris