algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Palma Dijous Nit arranca a mig gas

Hi hagué pocs comerços que se sumassin a l'obertura fins a mitjanit

127830

Així mateix hi havia gent pel carrer, especialment en els punts musicals.

J.Morey

p>Dijous Nit, la proposta per ampliar l'horari comercial el dia central de la setmana en els carrers cèntrics de Palma fins a mitjanit entre juliol i setembre, va començar ahir amb una mínima participació d'establiments, que majoritàriament varen tancar com cada jornada, entre les 20 i les 20.30 hores. L'Ajuntament de Palma va col·laborar per tercer any consecutiu amb la iniciativa. Enguany, com a principal novetat, l'equip de govern municipal programà una sèrie d'actuacions musicals a les portes de les esglésies de Sant Miquel (Orfeó Mayurqa) i Santa Catalina de Siena (Coral Federativa Juvenil); a les places de Cort (ball de bot de la Revetla de Sant Antoni de Son Ferriol), del Rosari (Mallorca Saxophon Quartet) i al Casal Solleric, on solistes de la Simfònica de Balears varen interpretar obres de Mozart.

Patronals

Palma Dijous Nit és una iniciativa -de caràcter voluntari per als establiments del centre de Palma- promoguda per patronals de comerç com Afedeco, de l'àmbit de la restauració com CAEB i PIMEM i d'hotels. Galeries d'art, la Catedral i les sales de les fundacions Sa Nostra i la Caixa se sumen també a l'ampliació d'horari.
L'objectiu d'aquesta iniciativa és que la ciutat de Palma "no s'adormi" a les vuit del capvespre i que se situï al capdavant de les ciutats turístiques de la Mediterrània. Tanmateix, sembla que al comerç ciutadà li costa sumar-s'hi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris