algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Enllaç en dues parts

El príncep Albert II i Charlene de Mònaco ja són marit i muller. Ahir, celebraren la cerimònia civil i avui fan la religiosa

El príncep Albert II de Mònaco i la sud-africana Charlene Wittstock es convertiren ahir en marit i muller, en una cerimònia civil. Els noviis quedaren units "pels vincles del matrimoni" a la sala del Tron del palau monegasc, en presència de les famílies respectives i de les autoritats del principat. En total, hi havia 80 convidats.

Avui, en tot cas, en tindrà lloc la celebració religiosa. L'enllaç l'oficià el president del Consell d'Estat, Philippe Narmino, que hi féu una breu introducció en francès, anglès i monegasc, però continuà l'acte en francès, la llengua oficial de la ciutat estat.
Albert II, de 53, i Charlene de Mònaco, de 33 i des d'ahir altesa sereníssima, inicien una nova etapa al cap de deu anys d'haver-se conegut i de fer-ne cinc que oficialitzaren la seva relació.

La cerimònia començà amb puntualitat, a les tres del capvespre, i a penes quinze minuts després es donà per acabada, quan la parella, primer Albert II i després Charlene, firmà al registre. La novia, amb els cabells recollits, duia un vestit de Chanel, una faldilla blau clar, un cos paraula d'honor i una jaqueta. Portaven igualment dissenys d'aquest mateix modista la princesa Carolina i la filla, Charlotte.

Els testimonis triats per la parella foren el príncep sobirà, Chris Le Vine, nebot de la desapareguda Grace Kelly; i Donatella Knecht de Massy, néta política de la també difunta princesa Antonieta de Mònaco, en el cas de Charlene.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris