algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

El millor aparador del patrimoni gastronòmic

La Mostra de cuina tanca les portes reivindicant-ne la importància després d'haver servit 38.000 menús arreu

51266

Recepta de mestre Tomeu Esteve, pitera de pollastre farcida de fruites.

m.serra

La XXVII Mostra de cuina mallorquina va tancar ahir les portes al restaurant Menestralia, a Campanet, i ho va fer reivindicant més que mai la importància de la seva presència com a aparador del patrimoni gastronòmic de l'Illa.
Enguany s'han servit 38.000 menús, que els clients han pogut degustar als 38 restaurants que han participat en les jornades culinàries. Les xifres són, segons la presidenta de l'Associació de restauració de Mallorca, Pilar Carbonell, "positives, tot considerant les dificultats econòmiques del moment". Carbonell va expressar "la inquietud dels restauradors per no disposar d'un recinte on desenvolupar la mostra", però va assegurar que continuaran treballant "per aconseguir recollir bons fruits en el futur". Van assistir a l'acte la consellera d'Economia i Turisme del Consell, Bel Oliver; el director insular de Promoció i Economia, José Antonio Santos, i el president d'Asaja, Biel Company, entre d'altres.

Homenatge

En el transcurs de l'acte es va retre homenatge al mestre Tomeu Esteve, de qui es va destacar "la intensa tasca com a cuiner i professor" i "la important empremta que va deixar en la gastronomia balear". La seva filla, Magdalena Esteve, va recollir entre calorosos aplaudiments la distinció en representació de la família. Així mateix, l'organització va voler reconèixer i donar les gràcies als restaurants participants en la Fira gastronòmica i els va lliurar un diploma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris