cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Sa Nostra atorga 1.270.000 € a 174 projectes assistencials

L'Obra Social de l'entitat balear lliurà ahir els ajuts solidaris a les 104 associacions beneficiàries

L'auditori del Centre de Cultura de Sa Nostrà s'omplí ahir dematí de solidaritat. L'Obra Social de l'entitat distribuí les ajudes solidàries a les 104 associacions de Mallorca beneficiàries de la convocatòria de Sa Nostra Solidària 2011. La dotació total, d'1.270.000 euros, es destinarà a impulsar els 174 projectes i activitats assistencials d'arreu de les Balears que han estat escollits pels clients en el transcurs de la campanya Decideix, que s'ha posat en marxa enguany.

L'acte va ser presidit pel vicepresident primer de Sa Nostra, Jaume Cahué; el subdirector general de l'entitat, Llorenç Julià; i el director gerent de la Fundació Sa Nostra, Antoni Sorà. Tots coincidiren a destacar "l'èxit" de la iniciativa Decideix, "una manera de fer l'Obra Social més oberta i més participativa", en paraules de Julià. El subdirector de Sa Nostra va destacar que, amb aquest procés, els clients coneixen la tasca que porten a terme les diferents associacions i va agrair l'esforç dels usuaris, que en dos mesos han emès 42.815 vots. Els directius de la caixa d'estalvi varen reiterar el compromís de la institució amb les causes socials.

Maribel Morueco, directora de l'Associació de Pares de Nins Autistes de les Balears (APNAB-Gaspar Hauser), fou l'encarregada de parlar en nom de les entitats beneficiàries dels ajuts. Visiblement emocionada, agraí la tasca que du a terme Sa Nostra, de qui afirmà: "Per a nosaltres, és una porta que sempre hem trobat oberta".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris