algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Qualitat-preu, reclam de la Mostra de Cuina

La presidenta de CAEB-Restauració, Pilar Carbonell, es mostra molt satisfeta per l'acollida de l'edició d'enguany

La vint-i-setena edició de la Mostra de Cuina Mallorquina finalitza diumenge i, enguany, ha estat dedicada al reconegut cuiner Mestre Tomeu Esteve, finat el 2010. En l'edició d'aquest any hi ha participat menys restaurants, però la presidenta de CAEB-Restauració, Pilar Carbonell, es mostrà satisfeta per la bona acollida: "Encara no tenim les xifres, però enguany hi ha hagut més gent que l'any passat", explicà. En aquest sentit, Carbonell manifestà que els establiments de la Part Forana han tingut bastant d'èxit.

Tanmateix, Carbonell inisití que l'actual format encara provoca cert descontrol entre els clients, ja que n'hi ha que han de cercar el lloc on es fa la mostra. "És cert que quan es feia en un recinte semblava més fira", indicà la responsable de Restauració, però manifestà que, per ara, "és inviable" tornar al mateix sistema d'abans. En l'edició d'enguany, la mostra té un pressupost de 80.000 euros, mentre que, per a un recinte firal, la quantia necessària és d'uns 350.000 euros. A més, Carbonell recordà que "no existeix un recinte firal per poder fer la mostra" i esperen poder fer servir algun dia el palau de congressos per celebrar-hi l'esdeveniment, ja que "hi haurà mostra de cuina per a molts anys".

En qualsevol cas, l'actual format permet una "millor promoció dels restaurants que hi participen", així com un "millor servei, ja que els establiments ho tenen tot a mà". Sobre això, Carbonell indicà que el producte que s'ofereix a la mostra "té molt bona relació qualitat-preu". I és que per 14 euros, els clients gaudeixen de tres plats, pa i beguda, amb el producte local com a ingredient estrella.

Un dels objectius de la Mostra de Cuina és potenciar la gastronomia mallorquina; per aquest motiu, els assessors gastronòmics de l'associació s'encarreguen de revisar tots els plats que els restaurants ofereixen i s'hi fan els canvis necessaris perquè "siguin mallorquins", explicà la presidenta de Restauració.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris