algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

Engegada

Una professora de Primària de Nova Zelanda no podrà tornar a fer classes després de posar despullada per a la revista Penthouse. En la publicació apareixia sense roba damunt un pupitre i al peu de foto es podia llegir: “Som submisa al llit perquè durant el dia som la que mana dins l'aula”

52334

Whitwell responsabilitza la revista de crear polèmica.

Efe

Una professora de Primària a Nova Zelanda no podrà tornar a fer classe després de posar despullada per a la revista Penthouse. Rachel Whitwell, de 29 anys, va aparèixer en l'edició de gener 2010 tombada sense roba damunt un pupitre i amb el peu de foto següent: "Som submisa al llit perquè durant el dia som la que mana dins l'aula". El Consell de Professors de Nova Zelanda ja ha adoptat mesures en aquesta polèmica i ha decidit retirar la credencial a Whitwell després de determinar que la seva conducta fou inapropiada per a una mestra i alhora posà en risc la reputació de tot el gremi, al qual, va recordar, pertanyen molts professionals que són dones.

"Consideram que vincular aquesta activitat a la nostra professió és una cosa de mal gust", va afirmar l'associació.
Whitwell es va defensar al·legant que quan va acceptar ser fotografiada per a Penthouse ja havia abandonat la feina de professora en un col·legi d'Auckland, on s'encarregava d'alumnes de Primària, i va decidir entregar-se a la seva il·lusió de fer carrera com a model.

Als quioscs

"En aquell moment, no exercia la professió i, a més a més, la revista es pot comprar legalment a qualsevol quiosc de Nova Zelanda. Fins i tot, si hagués estat fent classe, no tenen dret a imposar les seves opinions morals victorianes sobre la meva vida fora de l'aula", va assenyalar l'al·lota, indignada per la polèmica que s'ha desfermat arran de la publicació del número de Penthouse del qual és protagonista.
.
L'exmestra no va escatimar retrets contra la publicació, a la qual va culpar de destacar la seva anterior ocupació en el reportatge publicat. També es va queixar que no va tenir cap control sobre el contingut del reportatge ni sobre les cites dels peus de foto, una de les quals es recrea sobre els seus gustos sexuals. "No som l'editor de la revista", va declarar Whitwell, llevant-se responsabilitats. De moment, continuarà treballant com a model i apel·larà la decisió del Consell de Professors per si algun dia vol tornar a la seva professió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris