nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Sus a la Mostra de cuina

Fins a 38 establiments de 18 municipis d'arreu de Mallorca participen en l'edició d'enguany, que comença demà. El preu del menú serà de 14 euros i hi haurà dos torns el migdia i dos el vespre

123716

La Mostra es presentà al restaurant Casa Jacinto.

J.Morey

Arriba a Mallorca la XXVII edició de la Mostra de cuina, que comença demà i el la qual participen 38 restaurants de l'Illa per poder "explorar Mallorca amb el paladar". La consellera insular d'Economia i Turisme, Isabel Oliver, i la presidenta de l'Associació de Restauradors de Mallorca (CAEB), Pilar Carbonell, presentaren ahir l'acte, en el quan enguany es retrà homeatge a Tomeu Esteva, mestre Tomeu, finat l'any passat. Per això, set restaurants han programat una sèrie de menús degustació composts per les distints receptes del reconegut cuiner. Durant la presentació, Oliver subratllà la necessitat de posar en valor la gastronomia de l'Illa. La reponsable del departament insular d'Economia i Turisme reiterà el suport a la Mostra i recordà que és, actualment, l'esdeveniment gastronòmic "més important de tota l'illa".

18 municipis

Després de la bona acollida -per part d'assistents i de restauradors- de la passada edició, enguany es repetirà el mateix format i la Mostra es trasllada als locals dels establiments participants. Segons l'organització, aquest format proporciona un ambient més còmode, més gastronòmic i afavoreix la promoció directa dels locals. Així, fins a 18 municipis de l'Illa tenen algun restaurant que participa en la Mostra, de manera que no farà falta traslladar-se fins a Palma per poder assistir en algun dels locals.
La Mostra es durà a terme des de demà fins diumenge dia 8 i des de dimecres dia 11 fins diumenge dia 15. Per facilitar l'assistència dels clients en els restaurants sense haver d'esperar, serà imprenscindible haver de reservar taula. A més, s'han establert horaris, de manera que el migdia hi haurà un primer torn a les 13 hores i un altre, a les 15.00 hores. A la nit, els torns seran a les 20.00 hores i a les 22.30 hores.

Preu
Els menús consten de plats mallorquins tradicionals o creatius que representen una evolució de les receptes tradicionals, amb productes de l'Illa com a elements principals. També els vins i els licors són producte de la terra.
Tots els establiments que participen a la Mostra ofereixen el mateix preu i un menú de tres plats. El preu del menú per a adult costa 14 euros (amb IVA inclòs) i està compost per un primer plat o entrant, segon plat i postres. Inclou servei de pa, olives i una copa de vi, cervesa o aigua. Per als menors de 12 anys el menú costa 8 euros.
L'organització ha posat a l'abast dels usuaris la pàgina web www.mostradecuinamallorquina.com, on hi ha tota la informació.• dB

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris