algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Obert fins a mitjanit

Torna el Palma Thursday Night Fever a partir de dijous dia 24. Els comerços amplien l'horari d'obertura per omplir de vida “la ciutat mediterrània per excel·lència”

"La ciutat no pot tancar a les vuit del vespre". El president d'Afedeco, Bartomeu Servera, ho té clar. Per això enguany repeteix la iniciativa inaugurada l'any passat del Palma Thursday Night Fever! La idea és que els dijous d'estiu els comerços i restaurants de Ciutat obrin fins a mitjanit. També la Seu es pot visitar els dijous fins a les dotze de la nit, mentre que la resta de galeries i museus de Palma col·laboren amb la iniciativa mantenint horaris d'obertura fins les 9 o les 10 del vespre durant tota la setmana.

Així mateix, la proposta d'enguany és que durant la resta de la setmana les botigues que se sumin a la iniciativa es mantinguin obertes fins a les 21.30 hores. Les associacions de Restauració de CAEB i de PIMEM, l'agrupació hotelera de Palma, Endesa, les conselleries de Comerç i Turisme del Govern, les agències de viatge Aviba i l'Ajuntament de Palma també creuen en el projecte i hi donen suport. I és que, com indicaren ahir representants d'aquestes entitats, "Palma és la ciutat mediterrània per excel·lència i, com a tal, ha de fer la vida al carrer". El carrer, precisament, els mesos d'estiu no es pot permetre el luxe d'abaixar la barrera a les vuit del vespre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris