cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Anava beguda

La duquessa de York va reconèixer en una entrevista emesa per televisió que havia ingerit massa alcohol i “estava pel terra” quan aparentment va acceptar 575.000 euros a canvi de facilitar a un fals empresari accés al seu exmarit, el príncep Andreu

La duquessa de York, Sarah Ferguson, ha reconegut en una entrevista que havia begut i "estava pel terra" quan aparentment va acceptar doblers a canvi de facilitar a un fals empresari l'accés al seu exmarit, el príncep Andreu. L'entrevista va ser realitzada per Oprah Winfrey, una de les estrelles de la televisió nord-americana.

Ferguson havia begut i "no estava al meu lloc correcte", va confessar, quan va ocórrer l'episodi, gravat pel diari dominical News of the World, que li va posar una trampa.

575.000 euros
A la cinta, l'exnora d'Isabel II accepta una maleta amb 40.000 dòlars en efectiu com a avançament i dóna a entendre al seu interlocutor, un periodista que feia el paper d'home de negocis, que mig milió de lliures (575.000 euros) li obririen la porta del despatx del seu exmarit.

Ferguson va dir a Winfrey a l'entrevista, gravada divendres a Los Angeles, que havia vist el vídeo als aeroports pels quals havia passat en els darrers dies, però que no els havia pogut seguir amb atenció. "No he mirat el dimoni a la cara, perquè era pel terra en aquell moment", va dir, amb referència al dia en què va ocórrer l'encontre amb el fals empresari.

Ferguson i el príncep Andreu, que és representant especial per a comerç i inversions del Regne Unit i és el segon fill mascle de la reina Isabel II, tenen dues filles.

Una trampa
News of the World ha explicat que va decidir posar la trampa a la duquessa de York després que algú pròxim a la família real li revelàs que s'estava dedicant a aquest tipus d'operacions per guanyar diners. Ferguson té problemes econòmics i s'enfronta, per exemple, a una demanda d'impagament d'una important factura al bufet Davenport Lyons, que l'ajudava a traslladar els personatges dels llibres infantils que ha escrit a una sèrie de dibuixos animats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris