cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

L'art de conjugar vi, música i pintura

Macià Batle i l'Escolania de Lluc varen presentar ahir el Blau 2007, un criança seleccionat amb un alt percentatge de mantonegro, una de les varietats de raïm que distingeixen la Denominació d'Origen de Binissalem.

Ramon Servalls, gerent de Macià Batle, va explicar que la principal artífex del Blau 2007 és Gina Mairata -filla, mare i tia d'antics blauets-, autora també de l'etiqueta que il·lustra el miler de botelles que se n'han llançat al mercat.

Actuació

L'acte de presentació del vi es va acompanyar d'un concert per part dels blauets, que varen cantar La lletania de la Mare de Déu de Lluc, musicada per Antoni Martorell, i tres cançons tradicionals: Jo i un pastor, El narcís i Ses vermadores, musicades pel compositor binissalemer Baltasar Bibiloni. En finalitzar la breu actuació, els blauets varen abandonar la sala (plena de gent) de amb cura i en fila, tot mantenint el protocol que segueixen en la basílica de Lluc.

D'altra banda, l'acte va incloure unes paraules de Gabriel Seguí, responsable de l'Escolania, que va recordar els lligams que uneixen l'art d'elaborar vi amb la pintura i la música. També hi varen ser presents el propietari de Macià Batle, Sebastià Rubí, el prior del santuari de Lluc, Jaume Reynés, i un nombrós grup de pares de blauets.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris