cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
24°

El misteri de la banya

Una xinesa centenària desenvolupa una protuberància negra de 6 centímetres de llargària en el front davant la mirada atònita dels veïns

Una anciana de 101 anys, que viu en un llogaret de la província central xinesa d'Henan, ha desenvolupat una mena de corn de color negre i gairebé sis centímetres de llarg en la part esquerra del front, segons informà l'oficial Diari del Poble. La dona, que nom Zhang Ruifang, viu en el petit poble de Linlou i des de l'any passat li ha crescut una protuberància que ara fa uns sis centímetres i que té un aspecte molt similar al de la banya d'una cabra, una imatge que ja ha causat cert temor entre els veïns de la localitat.

Sembla, però, que no hi ha cap misteri, ja que la "banya" és cutània i està formada per queratina, una substància que també es troba en els cabells i en les ungles humanes. La notícia ja ha fet la volta al món, especialment per part dels mitjans de comunicació britànics, en els quals s'ha destacat que el més probable és que sigui un tumor benigne que no causa dolor ni molèsties i apareix amb freqüència en persones d'edat avançada, encara que molt rarament assoleix mides tan grans.

Mentrestant, Zhang, aliena a tot l'enrenou que ha suscitat al seu voltant, surt cada dia a passejar i a fer diverses tasques domèstiques. Viu amb la família d'un dels seus set fills. Ara per ara a l'anciana li està sortint en la part dreta del front una altra protuberància similar a la primera, també de color negre, encara que de moment és molt menor i presenta l'aparença d'una simple piga.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris