cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

El calçat de Balears s'exhibeix a Milà

Vint empreses illenques participen fins divendres en Micam, una de les fires especialitzades amb més seguiment internacional

116426

Francesca Vives assistirà avui a MICAM per donar suport a les empreses balears.

M.Carrió

Per segona vegada, les empreses balears del calçat tornen a apostar per la participació en la fira Micam, que començà ahir a Milà i que es perllongarà fins divendres. En total són vint les societats illenques que acudeixen a aquesta important cita internacional, que té una freqüència bianual (la darrera fou el setembre de 2009) i que ja en la primera ocasió que rebé presència insular s'obtingueren molt bons resultats per part de l'expedició illenca.
Sis d'aquestes empreses participen en Micam amb l'estand que la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia del Govern de les Illes Balears ha disposat al pavelló 5, anomenat Calçat d'home i dona elegant; calçat de luxe. L'espai reservat per a aquestes sis empreses fa 160 metres quadrats i l'han aconsguit arran de la sol·licitud feta per un conjunt de petites companyies que demanaren anar a la fira de Micam en lloc d'assistir al saló Modacalzado, que té lloc a Madrid, perquè veien que aquesta fira tenia de cada cop menys visitants.

Mallorca i Menorca

A part d'aquestes empreses que acudeixen a Milà amb el suport de la Conselleria de Comerç i Indústria, hi ha altres firmes que ho fan per compte seu. Per part menorquina i sota l'Associació de calçat de Menorca, hi participen vuit societats, mentre que els representants mallorquins que seran a Milà sota el col·lectiu Afaca són sis. La consellera Francesca Vives i la consellera d'Economia de Menorca, Antònia Allès, acudiran avui a Milà per donar suport a la presència balear. En declaracions prèvies a l'assistència a Milà, la consellera Vives explicà que la participació de Balears en un esdeveniment tan destacat i valorat internacionalment suposa un gran al·licient i, a més, espera que "els símptomes de recuperació que vàrem detectar en la passa edició, el passat mes de setembre, on es varen obtenir millors resultats de l'esperat, es converteixin ara en una realitat".

Així mateix, volgué incidí en la transcendència d'aquesta cita per a les empreses balears, perquè "Micam de les fires més importants del calendari internacional, dóna accés a un important nombre de compradors i Itàlia és el segon mercat en importància del calçat que exportam des de les Illes Balears". Per donar una idea de la dimensió d'aquesta fira, en l'edició de setembre de l'any passat hi participaren un total de 1.601 expositors, dels quals 589 eren estrangers. La presència espanyola, amb 186 empreses, fou la més nombrosa d'entre les internacionals, i acudiren un total de 39.857 visitants en els tres dies de fira.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Inquer, fa mes de 10 anys
Sa millor consellera, amb diferència. Poc a poc i calladeta com una formigueta fa molt més que els altres. Gràcies PSM per aquesta gran dona!
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris