lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Microsoft estrena el Windows 7 a la fira SIMO

L'encontre tecnològic, a diferència dels anys anteriors, tindrà un caràcter més “íntim” i només hi participaran 309 empresaris. S'hi espera l'arribada de 20.000 assistents

Microsoft va aprofitar el primer dia de la fira tecnològica SIMO per presentar el seu nou sistema operatiu Windows 7, dirigit a tots els usuaris i amb el qual va trencar el caràcter purament professional amb què ha nascut aquesta nova cita. Després d'un parèntesi d'un any en què IFEMA va dissenyar, al costat de les empreses, un SIMO dedicat exclusivament al sector professional, ahir va engegar aquesta trobada, molt més petita que l'anterior, amb 309 empreses participants, que espera l'arribada d'uns 20.000 assistents davant gairebé 300.000 el 2008. Dels dos pavellons de la fira, un és dedicat únicament a Microsoft, que ha portat les 53 empreses sòcies més importants per presentar totes les possibilitats del nou Windows 7, disponible per a les empreses des de l'1 de setembre i que arribarà al públic en general a partir de dia 22 d'octubre.

Es tracta d'un encontre menys visual que els anteriors, ja que, a més de centrar-se en les empreses, l'estrella la constitueix el cloud computing: els serveis virtuals que només s'aprecien manejant un ordinador. Des del punt de vista de dispositius, la tecnologia tàctil, per a la qual Windows 7 obre noves possibilitats, és una de les protagonistes, que es pot veure no solament a les pantalles, sinó també en sistemes d'impressió, com els que presenta HP, amb un dispositiu que imprimeix en remot. El príncep Felip va tornar a mostrar suport a les noves tecnologies i, en concret al SIMO, amb la seva presència en la inauguració, en la qual també va assistir el secretari d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Francisco Ros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris