nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

Per Milà, a pas valent

La Fira internacional del calçat de Milà obre les portes amb la presència de tres desenes d'empreses illenques. MICAM és la fira sabatera més gran d'Europa

La consellera de Comerç, Indústria i Energia, Francesca Vives, i el director general de Promoció Industrial, Antoni Femenias, visitaren ahir les empreses de les Balears que participen a la Fira de calçat de Milà. MICAM és considerada com una de les fires més importants del món adreçada al calçat de nivell mitjà-alt. Així, Vives saludà en primer lloc les deu empreses que hi han acudit amb el patrocini de la Conselleria, que per primera vegada ha instal·lat una parada en aquesta fira, ja que n'havien recollit les demandes del sector. I és que fa pocs mesos, un conjunt de petites empreses de calçat va fer una petició a la Conselleria per tal de poder assistir a la fira milanesa en substitució de la fira Modacalzado, que tenia lloc a Madrid.

Internacionalització

Pensaven, els petits comerciants, que la internacionalització de la fira italiana és molt més alta, fet que suposa que s'hi poden fer contactes comercials internacionals, tant en l'àmbit del mercat italià com mundial. Per aquest motiu, s'instal·là un estand de 160 metres quadrats al pavelló 5 de la Fira de Milà, anomenat Calçat d'home i dona elegant; calçat de luxe. Allà s'hi troben representades 10 empreses, vuit de Menorca i dues de Mallorca. D'altra banda, la consellera va intercanviar impressions amb els empresaris illencs sobre la situació del sector del calçat i les perspectives de comercialització.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris