algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Arriben les hores baixes per a Il Cavaliere

Les notícies que 30 dones assistiren a 18 festes organitzades per Silvio Berlusconi i que algunes reberen doblers a canvi de sexe amb els convidats se sumen als problemes del líder italià, en uns moments en què s'especula que el seu aferrament al poder es debilita. El primer ministre italià, de 72 anys, s'ha vist obligat a respondre als rumors que el domini de la política italiana arribaria a la fi pels escàndols sexuals que l'assetgen des del maig, ja que han molestat la poderosa Església Catòlica. Una font del seu gabinet digué ahir que no es farien comentaris sobre les informacions aparegudes dimecres en el Corriere della Sera i en La Stampa -dos respectats diaris italians-, que suggereixen que Berlusconi satisféu el seu gust per les dones joves més del que se sospitava fins ara. El líder conservador, l'esposa del qual desencadenà la crisi el maig en sol·licitar el divorci després d'acusar-lo de "freqüentar menors", negà haver pagat a canvi de sexe. L'advocat afirmà que Berlusconi fou només "l'usuari final".

El Corriere i La Stampa esmentaren noves proves filtrades d'un tribunal a Bari, al sud d'Itàlia, relatives a les activitats de l'empresari Gianpaolo Tarantini. Aquestes pistes assenyalen que pagaven les despeses d'assistir a les festes i 1.000 euros addicionals per a "serveis sexuals" a les dones, donant els noms de figures públiques entre els convidats i estrelles d'un reality de televisió entre les acompanyantes pagades. El cas Bari ja ha revelat que la prostituta Patrizia d'Addario rebé doblers de Tarantini a canvi de jeure amb Berlusconi. Ella enregistrà converses explícites al telèfon mòbil i va treure a la llum el cas quan no es complí la promesa que se li féu d'obtenir un escó al Parlament Europeu. Berlusconi ha demandat diaris d'Itàlia i d'Europa per difamació en la cobertura dels escàndols i per publicar fotos dels convidats nus.

En aquest sentit, ahir mateix la premsa italiana informà que el jutge del Tribunal de Tempio Pausania, a l'illa de Sardenya, que du la investigació contra el reporter Antonello Zappadu per les fotografies que féu de Silvio Berlusconi i d'un grup de noies a la residència privada del premier, ha sentenciat que no es produí violació del domicili. Les imatges es remunten al 2007 i foren parcialment publicades pel setmanari italià Oggi amb el títol de "L'harem de Berlusconi". Il Cavaliere hi apareixia envoltat de noies joves. Segons la Magistratura, el fotògraf no violà la propietat de Berlusconi, perquè féu les fotos des de l'exterior de Vila Certosa, la residència privada que el primer ministre italià té a Sardenya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris