algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
20°

Kriptópolis fa arribar als seus abonats un avís urgent de possible frau

A primera hora d'ahir, dimarts 20 de juliol, Kriptópolis va rebre el primer avís sobre un pressumpte frau via e-mail que podria fer estralls entre els internautes desprevinguts. Si bé al començament semblava la típica alarma infundada, poques hores després Kriptópolis va rebre el missatge en qüestió, circumstància que fa versemblant la possibilitat que hi hagi una operació fraudulenta en marxa.

Per tant, si en els pròxims rebeu un missatge com el que segueix, simplement no en faceu cas, ja que l'únic objectiu pot ser induir-vos a fer una telefonada de llarga distància i cost elevat. El missatge en qüestió és el següent:

«¡Gracias por su pedido! En menos de 48 horas su tarjeta de crédito será cargada con la cantidad de: Ptas. 78.000 (US$ 520) IVA incluido. Esta cantidad aparecerá en el extracto mensual de su tarjeta bajo el nombre de PLSSL Software Inc.
»Puede imprimir este correo como comprobante de su compra.
»Para cualquier aclaración de este pedido, llame a nuestro centro de pedidos: 005 691 4019 (servicio GRATUITO para nuestros clientes)
»Atentamente, Amanda Garcia.
»Centro de pedidos
»PLSSL Software Inc.»

Com és fàcil suposar, mai no ha existit cap comanda i qui rep el missatge sol reaccionar marcant impulsivament el número de telèfon que apareix en el missatge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris