algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín:

El Consell vol dur Internet a totes les biblioteques de Mallorca

El Consell Insular de Mallorca presentà ahir les subvencions per a les instal·lacions telemàtiques a les biblioteques municipals.
Pere Muñoz, coordinador de l'àrea de Cultura del CIM explicà que amb els equips i les connexions a Internet es pretén dotar a les biblioteques d'unes eines de recerca que de cada vegada són més necessàries.

El Consell Insular aportarà entre el 40 i el 90% dels costs totals dels aparells, depenent de la riquesa i de la quantitat de la població de cada un dels municipis que es vulguin beneficiar del programa. Aquesta partida vol complementar les inversions que s'han realitzat a la xarxa de biblioteques del Consell des de l'any 1995 i que han ascendit fins als 200 milions de pessetes.

Muñoz va aprofitar l'avinentesa per recordar que en el decurs del 1997 es varen realitzar més de 740 activitats de dinamització cultural a les biblioteques de Mallorca. El nombre de consultes en el mateix període de temps a les biblioteques del Consell va ser d'un total de 487.462 consultes i de 272.724 lectors.

La biblioteca Artesana, que es troba al Centre de Cultura de La Misericòrdia és la més important de totes les que controla el Consell, amb més de 30.000 lectors anuals, mentre que la recentment inaugurada biblioteca Alemany és en aquests moments la segona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris