algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
25°

Campanya per aconseguir que la direcció d'IB3 accedeixi a emetre 'Tot inclòs'

El passat dia 18 de juny el Canal 33 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), va emetre el documental 'Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes'. I ho va fer en un moment prou delicat: enmig del debat públic sobre la conveniència de l’obertura de les fronteres internacionals en plena pandèmia, i amb la prova pilot per rellançar el turisme duent-se a terme a les Balears.

En canvi, fa un any que la direcció d’IB3 va declinar emetre el documental Tot Inclòs. Segons els promotors del documental, els motius que esgrimiren Andreu Manresa, director de l’ens públic, i Joan Carles Martorell, director d’IB3 Televisió varen ser tres. El primer que no és parcial a causa de l’absència de les principals patronals del sector, tot i que els promotors afirmen que es va convidar tant a la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM) com a l’Associació d’habitatges de lloguer turístic a les Illes Balears (Habtur Balears) i ambdues declinaren aparèixer.

En segon lloc, IB3 va dir que la seva emissió «pot suposar demandes i querelles contra IB3 per danyar la imatge del sector». La tercera raó que varen donar els directius d'IB3 és que totes les informacions que hi apareixen ja han estat tractades per IB3, pel que el documental no aportaria res nou.

Segons els promotors de 'Tot Inclòs' «és obvi que el fet que la CCMA accedís a emetre el documental invalida totalment les pobres excuses de Manresa i Martorell, els dirigents d’IB3. Per tot això, donat que en aquests crucials moments pensam que és molt important oferir una mirada crítica vers el turisme com la que transmet el documental».

Per aconseguir aquest objectiu, han posat en marxa una campanya «per tal de pressionar els caps d’IB3».

Proposen que s'enviïn cartes a la direcció d’IB3 per tal d’exigir que es replantegin la seva postura i acceptin emetre 'Tot inclòs' a la televisió pública. «Nosaltres els hi ho posam fàcil: cedim gratuïtament els drets d’emissió».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No som infants, fa 12 mesos

@nestor: jo no som antisistema de res i m' agradaria veure'l. Llavors decidiria per mi mateix, sense l'interferencia de tutel.ladors que decideixin per mi.

Valoració:4menosmas
Per Néstor, fa 12 mesos

IB3 no pot estar al servei dels antisistema. Ergo, no l'emet. I bé que fa

Valoració:-5menosmas
Per Toni F, fa 12 mesos

Vergonya de PSOE. Francina, DIMISIO!!!!
Deixeu que siguem nosaltres, els ciutadans de Balears, els que decidim si el documental és fidedigne o no. Censura institucional dels mitjans de comunicació públics una vegada més. Quina vergonya de polítics, després es diuen a si mateixos demòcrates. Quin acudit.

Valoració:7menosmas
Per Macià, fa 12 mesos

Els responsables d'IB3 consideren que el documental "no és parcial" o que "no és imparcial"?

Valoració:8menosmas
Per Nofret, fa 12 mesos

Els caps del PSOE que proposaren i per això els comanden a n'Andreu Manresa, director de l’ens públic, i Joan Carles Martorell, director d’IB3 Televisió, segueixen en l'òrbita de continuar fomentant el creixement de la industria turística i promoure fires internacionals per a que l'embafada d’arribada de turistes a l’estiu s'allargui a tot l'any. Normal que no vulguin, ni puguin emetre TOT INCLÒS a la seva televisió .

Valoració:12menosmas
Per Censura?, fa 12 mesos

Vol dir que hi ha hagut censura? Dimissions!!!

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris