algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

[VÍDEO] Entrevista surrealista entre Josep Cuní i Pilar Abel

Possiblement el passat 26 de juny es va viure una de les entrevistes televisives més surrealistes en molt de temps. Durant el programa 8aldia, presentat pel periodista català Josep Cuní en el canal 8TV, es va connectar en directe amb Pilar Abel.

Pilar Abel és qui ha aconseguit que un jutge de Madrid hagi ordenar l'exhumació del cadàver de Salvador Dalí per una demanda de paternitat. Pilar assegura que ell és el seu pare

Durant l'entrevista, el presentador li demanà a Pilar Abel quins han estat els motius de l'espera. Segons la suposada filla de Dalí: «per problemes a casa meva». «Sí que hagués pogut parlar en aquells moments perquè veia a Salvador Dalí. Però, com em puc dirigir directament a una persona i demanar-li ets el meu pare?» reafirma. Sorprès per la resposta Cuní li replicà: «no sé per què no podia preguntar-li directament: vostè va tenir un afer amb la meva mare?»

El presentador li comentà que li costava entendre per què havia esperat trenta anys a demanar respostes. «Porto des del 2007 amb això» li va fer entendre Pilar Abel. «Si em diuen, damunt paper, que és negatiu paro però jo vull estar tranquil·la» afegí. 

Demanda a Javier Cercas

L'any 2009 Pilar Abel interposà una demanda, que es va desestimar, a l'escriptor Javier Cercas on li demanava una compensació de 700.000 euros per un dany moral. Segons la demandant l'escriptor havia utilitzat la seva història a l'hora de crear un personatge a l'obra «Soldados de Salamina». Aquesta demanada també va ser tema per l'entrevista, encara que Pilar s'indignà i tallà ràpid el presentador. 

Amb un «no tinc res més a dir, si us plau» per part de Pilar i un «bona nit i bona hora» per part de Josep Cuní l'entrevista es donà per acabada.

L'entrevista, que no durà més de deu minuts, aquí:

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris