algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Neix ‘Descriu’, revista digital en català de relats breus, poesia i assaig

Aquest cap de setmana s’ha presentat a Palma ‘Descriu’, la nova revista digital de publicació i lectura lliure, llançada per la Fundació SCITO. Descriu és una revista digital que es construeix amb les aportacions que fan els autors. Això la fa «fresca, àgil, espontània i diversa».

A ‘Descriu’, trobarem relats breus, poesia i assaig, distribuïts en les diferents seccions. La publicació és lliure i immediata. Un equip editorial expert gestiona la visibilitat per tal de proporcionar contingut de qualitat. Segons expliquen des de la revista, «el web compta amb un disseny acurat i especialment pensat per a dispositius mòbils perquè la poesia, els relats, els deliris i les opinions més diverses viatgen amb nosaltres». A més, compta amb un espai per a autors que permet compartir els relats a les xarxes socials, comentar-los, intercanviar opinions amb els lectors i teixir la seva pròpia audiència.

‘Descriu’ és un projecte promogut per la Fundació Scito, una organització privada sense ànim de lucre, dirigida per professorat de la Universitat Jaume I de Castelló, al País Valencià. L’objectiu del projecte és crear un gran entorn de publicació i de formació de comunitats actives en català.

El projecte l’ha presentat a Palma, el divendres 23 de juny, la responsable de comunicació de ‘Descriu’ Mireia Alonso a la llibreria Rata Corner, acompanyada de Marc Peris SOMA, l'artista valencià establert a Mallorca.

Aquí podeu llegir una de les històries més populars a 'Descriu': ‘Embalat per a regal’

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris