algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
14°

Els insults normals

Escena (televisiva) número u: Eduardo García Serrano, tertulià d'El moix a l'aigua (canal Intereconomia, el del toro fent de mosca) diu, la nit del dijous 3 de juny, que Marina Geli, consellera de Salut de la Generalitat, és "una guarra (sic), una porca... i una meuca repugnant" (entre altres qualificacions), tot comentant la informació sexual que difon el seu departament.

Dies després, la Generalitat anuncià una querella contra l'autor d'aquests insults. Escena número dos: el dijous 10, Eduardo García Serrano compareix a la mateixa tertúlia (amb Aleix Vidal-Quadras al costat) dient "que no es creguin el que estan dient de mi", que "jo els puc garantir que no som una mala persona" i demanant disculpes, a més d'agrair el suport del cap d'aquest canal Intereconomia, Julio Ariza, a qui descriu com a "acollidor i fort vell roure navarrès". Els companys de tertúlia repetiren el mateix que han fet arribar a la consellera Geli, que en un programa en directe és normal (i, per tant, disculpable) que es produeixin "sobreescalfaments".

De fet, és tan normal que la xarxa és plena de webs que recullen els innombrables i variats insults que en aquest programa s'han emès.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris