algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
19°

La casa de CR

Devien estar avorrits, ahir, Nico Abad i Manu Carreño, als esports de l'Informatiu migdia de la 4, i encara més en aquest lapse premundial, i per això van presentar un reportatge sobre la casa de Cristiano Ronaldo com si es tractés d'una exclusiva planetària. Després d'altres notícies anecdòtiques, amollaren dos minutets robats (o comprats) a una televisió portuguesa que s'ha desplaçat a Madrid per veure si CR hi viu còmodament (també tenen poques feines, a Portugal).

En resum: CR només els deixà veure 4 cotxes -naturalment hi ha una piscina oceànica- i, com va dir Nico Abad de la casa, "no em sembla hortera del tot". A l'info de TVE1 el tema era la cultura tecnològica i la passió per investigar, amb un reportatge de Mayte Pascual que rememorava els inicis dels hivernacles tecnològics a Califòrnia (en aquells temps simples garatges), que van veure néixer les empreses que ara dominen la tecnologia.

No degué interessar gaire, aquí (aquí vol dir Espanya i Portugal i rodalies), on la innovació, l'educació i la investigació no pinten gaire davant el futbol, i n'hi ha prou de mirar els minutatges que dediquen els informatius a un i altre tema per comprovar-ho.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris