algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Curioses hibridacions

Hi ha hibridació a les cèl·lules i als àtoms -i entre espècies, com ens mostra aquesta zebrase (zebra+ase) que ha nascut a Montuïri-, i entre estils de cuina i entre gairebé tot, però cada dia se'ns fa més difícil encaixar la recent fusió (empresarial) entre la 4 i la 5. Des d'una altra perspectiva, és clar que l'objectiu de la hibridació, que rajarà per vuit canals de TDT, és abraçar tot l'espectre de l'audiència.

Ho comproves quan compares, a cop de zàping, la llarga explicació amb entrevista inclosa que Iñaki Gabilondo (a l'Avui, la 4) dedicà dijous vespre al biòleg evolucionista (una redundància, però necessària en temps de foscor) Francisco Ayala (nacionalitzat nord-americà), guardonat amb el premi Templeton a la tasca de divulgació de les dimensions espirituals de la vida i que és el premi intel·lectual individual més ben dotat del món (més d'1,2 milions d'euros).

Algú s'imagina Jorge Javier Vázquez informant-ne, al seu Salva'm diari de més de quatre hores de teleporqueria? (ja no dic entrevistant Francisco Ayala!). Naturalment, amb els savis comentaris que hi faria Belén Esteban. I els que de Belén Esteban faria Francisco Ayala!

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris