bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

En el mateix bàndol?

No tots els dies l'espectador troba l'espectacle d'un jutge escridassant-se en directe amb tres advocades, i viceversa (sortosament), un espectacle que sí es pogué veure ahir al Mirall públic (A3TV). A l'estudi, Consuelo Abril, Lidia Falcón i Teresa Olmedo, i des de Sevilla el jutge Francisco Serrano (ja hi havia aparegut el 17 de desembre, i a altres programes), acusat d'"altaveu dels maltractadors" perquè denuncià críticament l'aplicació de la llei integral de violència de gènere.

Com a introducció, es recordà el cas d'un pare acusat falsament de maltractaments que passà onze mesos a la presó i que en cinc anys no ha pogut veure el seu fill, cas que és reblat per la dada en faixa que "el2006 es van suïcidar 630 homes immersos en processos de separació".

CA respon que la dada indiscutible són les 99 dones mortes en afers de violència familiar per cada home, i LF acusa al jutge d'agressivitat i de respondre amb violència. L'espectacle no és gens edificant, i més d'un espectador degué demanar-se quants i quins bàndols hi havia: advocades i presentadora (Susanna Griso) contra el jutge?, o SG era neutral?, o tots contra la violència de gènere?'

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris